Fnise-krussedulle-krus-kage
( det engelske navn er : Snickerdoodle Mug Cake, så det er direkte
oversat)
Denne kage kan laves
i et krus i mikroovnen på ca. 1 minut , hvis man lige står og
bliver kage-sulten.
85 g. mel
2 ss sukker
¼ tsk bagepulver
¼ tsk kanel
½ dl mælk –
rumstemperatur
2 ss smeltet smør
½ tsk vanille
Drys med 1 ss sukker
og ¼ tsk kanel
________________________________________________________________________________________
1. Bland mel,
sukker, bagepulver og kanel grundigt i en lille skål
2. Hæld mælk,
smeltet smør og vanille i og rør til blandingen er jævn og uden
klumper.
3. Hæld blandingen
i et krus, der mindst kan indeholde ½ liter (eller en skål)
HUSK at smøre
først
Drys med sukker
og kanel
4. Sæt
kruset/skålen i mikroovnen og bag i ca. 1 – 1 ½ minut ( eller
mere, hvis du synes)
Lad den køle lidt
inden du spiser den.
Tip:
Prøv at finde et krus eller en skål, der har nogenlunde lige sider,
så bliver kagen bagt nogenlunde jævnt.
Du kan checke om der
kan være ½ liter i ved at fylde med vand og så måle efter.
Mikroovne er meget
forskellige mht. til varme, så prøv dig lidt frem første gang ( og
husk at skrive tidsforbruget ned til næste gang – for der bliver
sikkert en ”næste gang”)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar