...og alt det andet jeg laver

Jeg laver andet end at sy så du vil også kunne finde madopskrifter, strikke- og hækleideer, ja, og hvad jeg nu ellers finder på. God fornøjelse

fredag den 1. maj 2015

Fnise-krusedulle-krus-kage

Fandt denne opskrift på en amerikansk side og tænkte det måske var noget til en dag, hvor der skal hygges, så jeg oversatte den lige :

Fnise-krussedulle-krus-kage ( det engelske navn er : Snickerdoodle Mug Cake, så det er direkte oversat)
Denne kage kan laves i et krus i mikroovnen på ca. 1 minut , hvis man lige står og bliver kage-sulten.

85 g. mel
2 ss sukker
¼ tsk bagepulver
¼ tsk kanel
½ dl mælk – rumstemperatur
2 ss smeltet smør
½ tsk vanille

Drys med 1 ss sukker og ¼ tsk kanel
________________________________________________________________________________________
1. Bland mel, sukker, bagepulver og kanel grundigt i en lille skål
2. Hæld mælk, smeltet smør og vanille i og rør til blandingen er jævn og uden klumper.
3. Hæld blandingen i et krus, der mindst kan indeholde ½ liter (eller en skål)
HUSK at smøre først
Drys med sukker og kanel
4. Sæt kruset/skålen i mikroovnen og bag i ca. 1 – 1 ½ minut ( eller mere, hvis du synes)
Lad den køle lidt inden du spiser den.

Tip: Prøv at finde et krus eller en skål, der har nogenlunde lige sider, så bliver kagen bagt nogenlunde jævnt.
Du kan checke om der kan være ½ liter i ved at fylde med vand og så måle efter.
Mikroovne er meget forskellige mht. til varme, så prøv dig lidt frem første gang ( og husk at skrive tidsforbruget ned til næste gang – for der bliver sikkert en ”næste gang”)
Hvis den skulle være lidt ”ubagt” kan den roligt spises alligevel, der er jo ikke æg i………




Ingen kommentarer:

Send en kommentar